Brýle pro řidiče

Unavuje Vás řízení auta? Nemáte jistotu při řízení v noci, nadměrně Vás osvětlují protijedoucí auta či máte problémy v nepříznivém počasí jako je déšť a mlha? Máme pro Vás řešení – brýle a brýlové čočky určené pro řidiče. Řiďte bezpečně a nechte své oči odpočívat bez ohledu na denní dobu nebo počasí.

Čiré, stálobarevné nebo zabarvovací?

Brýlí, které můžete použít v autě, je několik typů. Základní dělení spočívá v barevnosti brýlové čočky.

  1. Povrchová úprava pro řidiče EnRoute
  2. Stálobarevné čočky / sluneční brýle
  3. Samozabarvovací čočky EyeDrive Transitions Xtractive
  4. Samozabarvovací speciální brýle DriveWear určené speciálně pro řidiče
  5. Povrchová úprava pro řidiče EnRoute

    1) Jednoohniskové čočky EnRoute

    Dejte sbohem nepříjemnému oslnění za volantem. Pořiďte si brýle se speciálními brýlovými skly EnRoute. Obsahují filtr, který redukuje ostré světlo a eliminuje okolní záření, zejména xenonové. Zároveň zvyšuje kontrast vidění a zajištuje také lepší vnímání barev. Řízení auta se díky použití těchto brýlí stává výrazně bezpečnější.

    2) Multifokální čočky pro řidiče EnRoute

    Jedná se o multifokální čočky zhotovené přímo pro řidiče. Poskytuje zlepšené vidění do dálky, zrcátek a na palubní desku. Zároveň zvyšují kontrast vidění a zajišťují lepší vnímání barev, stejně jako stabilní vnímání obrazu při pohybu.

    Stálobarevné čočky / sluneční brýle

    Sluneční brýle do auta jsou mezi řidiči velmi častou praktikou. Zabarvené sklo s UV filtrem pohltí sluneční paprsky a zpříjemní vidění. Bohužel stálobarevné čočky nemohou reagovat na změny prostředí, a proto např. při vjetí do tunelu či jízdě lesem neposkytují jasné vidění, jako čočky samozabarvovací.

    Samozabarvovací čočky EyeDrive Transitions Xtractive

    Antireflexní úprava EyeDrive je nejlepší volbou v případě kombinace se samozabarvovací čočkou Transitions Xtractive . Jedná se o samozabarvovací čočku, která má schopnost se zabarvit i za čelním sklem auta. Je prémiovou verzí samozabarvovacích čoček Transitions.

    DriveWear

    Speciálně vyvinuté brýle pro řidiče zajišťující jasné a ostré vidění za každého počasí. Speciální polarizovaná samozabarvovací skla ve žluté až červenohnědé barvě mají maximální zabarvení 85 %, v autě 73 % a zbytková barva v čirém stavu je 63 %.

    Vybrali jste si brýlové čočky a rádi byste si je objednali? Neváhejte nás kontaktovat na naší zákaznické lince 800 299 992 nebo e-mailu info@optiscont.cz.

Další oblíbené články

Měníme svět optiky