Aby svět vypadal jako DUTZ!

Do našich poboček dorazila z Holandska nová značka DUTZ. Přináší odvážné tvary i barvy v dámských i pánských modelech.

Rodným městem Dutz Eyewear je nizozemské Oss. DUTZ je nejodvážnější značkou brýlí v Holandsku. Filozofií Dutz je: „Koupě brýlí by měla být zábava“.

Jednoduchost v jemných detailech
Dutz nalézá inspiraci v módních trendech a cizích kulturách. Své dojmy a nápady vkládá do designu obrub zářivých barev v kombinaci s holandskou jednoduchostí a elegancí. Kolekce Dutz znamená kvalitní produkty s estetickou přitažlivostí a jemným nečekaným překvapením. Kovy v matném provedení v retro/vintage stylech doplňují řadu zdobně, luxusně působících texturovaných kovů a acetátů. Barvy jsou někdy jasné a vzrušující, ale jsou kombinovány s více tónovanými pastelovými barvami.

Jednoduchý dotek zářivých barev
Milujeme jednoduché detaily. Čisté a moderní linie, zářivé barvy. Přirozená krása očí je zvýrazněna čistým designem obrub. Dobrá rovnováha mezi nápadným, ale ne okázalým, odpovídající aktuálním módním trendům. To je to, o čem Dutz je!

Vlastní design a kontrola kvality
Navrhujeme vlastní brýle a řídíme celý proces, od návrhu až po výrobu komponentů. Výsledkem je vysoce kvalitní kolekce obrub, které jsou pohodlné a vypadají dobře na každém obličeji. Díky použití odolného materiálu z nerezové oceli, které jsou vhodné pro alergiky, je konstrukce obrub Dutz velmi odolná a trvanlivá.

Plastové obruby z acetátu nejvyšší kvality
Dutz Eyewear rozšířil svou řadu barevných acetátů o ty nejlepší materiály- acetát od tradičního italského výrobce Mazzucchelli.
Dutz je o zajímavých tvarech a úžasných barvách. Někdy jemné, někdy překvapivé a někdy jen tak trochu jinak. Kov s jemným reliéfem v kombinaci s elegantními liniovými vzory. Nebo drzý, preppy kulatý vzhled; tak vypadá vintage na způsob Dutz.

Designéři Dutz dali retro kruhovým a čtvercovým tvarům současný vzhled. Kulaté tvary s výraznými vzory a panto tvary a kovové čtverce v jasných barevných kombinacích vytvářejí dojem ostré sofistikovanosti. Celkově vzato nostalgická kolekce s moderním nádechem Dutz.

Každý tak může být  Dutz!
Kolekce Dutz se zaměřuje na muže a ženy všech věkových kategorií. Společnost Dutz věnovala zvláštní pozornost těm s velkým a malým obličejem, kteří mají potíže s nalezením vhodného rámu. Vyhoví potřebám těch, kteří vyžadují větší nebo menší velikost, ale nechtějí dělat kompromisy v designu.

Další oblíbené články