Neuvěřitelně odolný materiál brýlových čoček, to je TRIVEX.

Trivex

Za každého tatínka i maminku můžeme říct, že to nejdůležitější u našich dětí je jejich zdraví a bezpečí.

Brýlové čočky Trivex nám zajistí bezpečí-čočka se při pádu Vašich malých hrdinů nepoškodí, neroztříští a nepoškodí tak oko nebo tvář Vašeho dítěte. Výhoda je i v ekonomické stránce, čočka Trivex Vám vydrží mnohem déle než obyčejná brýlová čočka, nebudete muset stále pořizovat nové a nové čočky. 

 

Jak vznikl TRIVEX?

Trivex byl vytvořen pro potřeby vojenského průmyslu. Od roku 2001 se používá i v optickém průmyslu k výrobě brýlových čoček. Extrémně silný a pružný, což bylo dokázáno i v testu odolnosti (na čočku byla z výšky 1,25 m puštěna koule o váze 1 kg, ta se od čočky odrazila, ale nerozbila ji).

Co můžete čekat od zázračného materiálu TRIVEX?

  • Téměř nerozbitný, velmi lehký. Má výbornou mechanickou a chemickou odolnost.
  • Odolný proti nárazu, prasknutí a rozbití, extrémně lehký.
  • Tyto vlastnosti z něho činí ideální brýlovou čočku pro děti a sportovce.
  • Díky vyššímu indexu lomu je brýlová čočka z materiálu Trivex tenčí a vypadá lépe než běžný plast.
  • Brýlové čočky z materiálu Trivex jsou zpracovány tak, aby po celý den zajišťovaly jen tu nejlepší optickou a vizuální kvalitu a ochranu – bez ohledu na ty nejrozmanitější denní aktivity, ať už plánované či neočekávané.
  • Poskytuje 100% ochranu proti UV záření.

Čočky vyrobené z materiálu Trivex jsou vhodné do všech typů obrub, včetně vrtaných. Zajišťují vysokou bezpečnost a komfort při jejich užívání. S ohledem na výjimečnou odolnost materiálu jsou doporučeny především pro děti, aktivní osoby, sportovce a osoby pracující v těžkých podmínkách. Čočky Trivex s určitostí splní očekávání i těch nejnáročnějších zákazníků.

Další oblíbené články

Měníme svět optiky